Επιλογή Σελίδας

Μέσα στο Press Room του iWrite

όλα τα τελευταία νέα από τον κόσμο του iWrite!

συμβαίνει τώρα!

Timeline

Οι εκδόσεις iWrite και ο όμιλος εκδοτικών δραστηριοτήτων Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή διοργανώνουν την πρώτη τους έκθεση ζωγραφικής στη Θεσσαλονίκη!

Μετά την έμπρακτη υποστήριξη και χορηγία του θεατρικού έργου του συγγραφέα μας Δημήτρη Οικονόμου, ο εκδοτικός οίκος iWrite είναι δίπλα για μία ακόμα φορά στη συγγραφική μας οικογένεια. Μετά τη διοργάνωση φεστιβάλ φιλαναγνωσίας, σκηνοθεσία και παραγωγή book trailers, εκπροσώπηση σε διεθνές φεστιβάλ βιβλίου κ.λπ., ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε και την πρώτη μας έκθεση ζωγραφικής!

Μία έκθεση ζωγραφικής βασισμένη στο βιβλίο της Αγγελική Κουρμουλάκη, "Ονειροτρόπια", με έργα μικτής τέχνης (ακρυλικά, λαδοπαστέλ, κολάζ κ.λπ.) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 8 Απριλίου, στις 20:00, στην εικαστική κολεκτίβα Les yper yper (Γεωργ. Σταύρου 4) στο κέντρο της πόλης.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η συγγραφική μας οικογένεια πλαισιώνεται από πολυσχιδείς ανθρώπους, οι οποίοι πέρα από τη συγγραφή υπηρετούν και άλλες μορφές έκφρασης και τέχνης. Δηλώνουμε λοιπόν πιστοί στο όραμα μας, για πολύπλευρη και ολοκληρωμένη έκφραση κάθε δημιουργού που επιλέγει να συμπορευτεί μαζί μας, προσφέροντας διεξόδους και έμπρακτη υποστήριξη σε όλο το φάσμα των τεχνών.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Η συγγραφέας μας K.W Andri, μαζί με τους εκδότες μας, στο περίπτερο των Εκδόσεων iWrite, στο μεγάλο φεστιβάλ για το Φανταστικό Fantasmagoria 2017.
Εδώ και μερικά 24ωρα κυκλοφορεί το δεύτερό της βιβλίο από τη σειρά "Δίδυμες Φλόγες", με τίτλο "Το Φίδι του Ωκεανού"! Μάθετε περισσότερα για το sequel του "Βωμού των πέντε βουνών" στο http://iwrite.gr/bookstore/to-fidi-tou-okeanou.
... ΠερισσότεραΛιγότερα

Διαβάστε στο Facebook

Εσύ γνωρίζεις τον Πέτρο; Είναι ένας συγγραφέας με όραμα που έχει μία εξαιρετική ιδέα για βιβλίο, δεν βρίσκει όμως τον κατάλληλο τρόπο να εκδόσει το έργο του. Μήπως σου θυμίζει κάτι;

Γνωρίστε & άλλους συγγραφείς του iWrite!

 

Τελευταίες Εκδηλώσεις & Διαγωνισμοί!

| μάθε την τέχνη της συγγραφής από τους ειδικούς! |

Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής, Εκδόσεις iWrite.gr

Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής

Μετά την μεγάλη επιτυχία των εργαστηρίων συγγραφικής τέχνης που πραγματοποιήθηκαν το 2014 & το 2015, ξεκινάνε το 2016 σειρά τμημάτων αρχαρίων και προχωρημένων!

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου άμεσα, ώστε να κλείσεις μία από τις θέσεις στα ολιγομελή τμήματα…

Μελέτη Έκδοσης, Δίχως Κόστος!

Μην περιμένεις άλλο! Ζήτα τη δική σου μελέτη έκδοσης σήμερα…

Μίλησε μας για το έργο σου!

Pin It on Pinterest

Share This