Επιλογή Σελίδας

 

Γιώργος Τσακουρίδης

four quarters – νουβέλα

| Οικογένεια Συγγραφέων του iWrite!

 

Πόσο σημαντική είναι η συγγραφή για εσένα;

Ομολογώ οτι η έκδοση της πρώτης μου συγγραφικής προσπάθειας με τίτλο four quarters υπήξε εξαιρετικά σημαντική για μένα, καθώς δηλώνω ένα δυνατό παρόν στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές μου σχέσεις μετά απο αρκετά δύσκολα χρόνια που προσωπικά πέρασα, αλλά και λόγω των γενικότερων οικονομικών συνθηκών της εποχής μας!

«Είμαι απο καρδιάς ευγνώμων απέναντι στους ιδρυτές των Εκδόσεων iWrite.gr που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους ως πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα και το επέδειξαν με μία πραγματικά εξαιρετική δουλειά.»

Πως αισθάνθηκες όταν εξέδωσες το βιβλίο σου;

Τα συναισθήματα δεν μπορούν εύκολα να περιγραφούν με λέξεις, όσο καλά και αν μπορεί κάποιος να εκφραστεί μέσω του γραπτού λόγου. Ειλικρινά, νιώθω βαθυτατα συγκινημένος και φυσικά ενθουσιασμένος, κυρίως απο το άψογο τελικό αποτέλεσμα και την εξαιρετική συνεργασία με την καλλιτεχνική εκδοτική ομάδα του iWrite.

Γιατί πιστεύεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή με το iWrite.gr;

Οι οποιεσδήποτε μορφές ανθρωπίνων σχέσεων είναι αμφίδρομες και βασίζονται στην αμοιβαία συνεισφορά, αλλα και το πνεύμα εμπιστοσύνης εκατέροθεν. Πόσο μάλλον για τις επαγγελματικές και δη σε τόσο χαλεπούς καιρούς.

Είμαι απο καρδιάς ευγνώμων απέναντι στους ιδρυτές των Εκδόσεων iWrite.gr που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους ως πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα και το επέδειξαν με μία πραγματικά εξαιρετική δουλεία.

Η σελιδοποίηση, η επιλογή χαρτιού και η γραφιστική σχεδίαση της νουβέλας κατόρθωσαν να δώσουν στο κείμενο μου μοναδική ώθηση, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα και φυσικά με δεσμεύει να συνεχίσω και τις επόμενες σκέψεις και ιδέες μου με τον συγκεκριμένο εκδοτικό οίκο.

«Τα συναισθήματα δεν μπορούν εύκολα να περιγραφούν με λέξεις, όσο καλά και αν μπορεί κάποιος να εκφραστεί μέσω του γραπτού λόγου.»

«Ο Γιώργος προσεγγίζει την τέχνη της συγγραφής με σπάνια σοβαρότητα, μιας και μέσα από αυτήν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές στη ζωή του. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι σημασία είχε για τον ίδιο το έργο του, επομένως τι σημασία είχε και για όλα τα μέλη της δημιουργικής ομάδας του iWrite…»

Βαλάντης Ναγκολούδης

Εκδότης, Διευθυντής Συμβούλων Έκδοσης, Εκδόσεις iWrite

Pin It on Pinterest

Share This